Rólunk

A TÖRTÉNETÜNK

Én – Grób-Thaly Eszter – a kertész lánya vagyok, a szó legszorosabb értelmében! Édesapám virágtermesztéssel foglalkozott, a gyerekkorom az üvegházak, a palánták, valamint a hajnali nagybani-járatok között telt. Anyukám kitanulta a virágkötészet fortélyait, számos esküvőn és rendezvényen díszített, majd a két bátyám is kertészmérnökké cseperedett. Akarva-akaratlanul is átragadt rám a virágimádat.

Ebből a háttérből nőtte ki magát a saját vállalkozásom, A kertész lánya. Időközben én magam is megtanultam a virágkötészet csínját-bínját, folyamatosan inspirálódok és képzem magam, hiszen ahogy minden változik a világban, a virágkötészeti trendek is folytonos formálódáson mennek keresztül, fontos, hogy az ember naprakész tudjon lenni! Teljes mértékben azt mondhatom, megéri, hiszen imádok ötletelni és látni az elégedett arcokat, amikor sikerül megvalósítani mások elképzelését.

Miután két esküvői szezont teljesen egyedül vittem végig, be kellett látnom, hogy ahhoz, hogy fejlődni tudjon A kertész lánya, szükségem van egy szuper csapatra, akikkel az oldalamon nem csak több, de sokkal profibb dekorációkat vagyunk képesek megvalósítani. Eleinte néhány családtagom csatlakozott hozzám, majd további négy lánnyal bővült a csapat. Jelenleg 9 főt számlál A kertész lánya szuper csapata; mindegyikük egytől egyig kifejezetten kreatív és lelkes ember, akinek a dekorálás nem csupán munka, hanem szerelem!

Legyen szó akár esküvőkről, rendezvényekről, vagy egyéb jeles napokról, a virág minden esetben ünnepélyessé varázsolja a hangulatot. Nagyon büszke vagyok, hogy kijelenthetem: nekem valóban a hobbim a munkám! Éppen ezért tudom garantálni, hogy az általam elkészített virágdekoráció mindig maximálisan gyönyörű lesz, hiszen nekem is éppen annyira nagy élmény megalkotni, mint Neked élvezni a végeredményt!