GY.I.K.

 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

________________________

Minden, ami az esküvői dekorációt érintheti.

Ha marad még megválaszolatlan kérdésed, vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Hol vállaltok dekorálást?

Az egész ország területén vállalunk dekorálást, sőt, szívesen utazunk a határokon kívülre is.
Hol van a székhelyetek, a műhely?

A műhelyünk Érden található, itt készülnek a dekorációs elemek és innen indulunk hajnalban az esküvőtök helyszínére.

Milyen dekorációs elemek elkészítésében számíthatunk rátok?
Teljeskörű esküvői dekorációval foglalkozunk, így a virágok mellett minden egyéb dekorációs elemet is ránk bízhattok, legyen szó mennyezeti dekorációról, székszoknyákról, vagy grafikai elemekről.
Mi az árajánlat kérésének a menete?

A weboldalon található űrlap segítségével vagy email-t írva tudod felvenni velünk a kapcsolatot. Elsőként általában a dekorációs katalógusunkat küldöm ki, amiben rengeteg információt és irányárakat találsz. Ezt követi a pontosítás – egy írásban felvázolt elképzelés alapján megküldöm Neked a hozzávetőleges árajánlatot tételesen lebontva. Amennyiben ezt szimpatikusnak találod, következik egy személyes találkozó, ahol a legapróbb részletekig mindent átbeszélünk, így kialakul a végső árlista, ami után már csak a szerződéskötés van hátra!

Mikor érdemes felkeresni esküvői dekorációval kapcsolatban?

Amint megvan a helyszín és a dátum. Mivel korlátozott a kapacitásunk egy-egy dátumot illetően, így jó, ha minél előbb, akár már egy évvel korábban megkeresel – így biztosan fogunk tudni segíteni a nagy nap kicsinosításában.

Jár bármiféle kötelezettséggel a személyes találkozó?

Az első személyes találkozónak van egy egyszeri konzultációs díja; 15.000 ft. Ez a helyszínen, készpénzben fizetendő, amiről számla is kerül kiállításra. Ez az összeg magába foglalja a tervezés és árajánlat készítés díját is. Amennyiben minket választotok és szerződéskötésre kerül sor, ez az összeg beszámításra kerül a végösszegbe. Amennyiben nem ránk esik a választásotok, további kötelezettségeket nem von maga után a személyes találkozó.

Hol kerül sor az első találkozóra?

Érden egy kávézóban találkozok a párokkal.

Kötünk szerződést?

Természetesen, igen. Egy mindenre kitérő, alapos és precíz szerződéssel dolgozunk, ami mindkettőnk érdekeit védi.

Kell előleget fizetnem?

Igen, a velünk szerződő pároktól a szerződéskötéssel egyidőben előleget kérünk, ami a teljes összeg 30%-a. Erről természetesen számlát állítunk ki, valamint a szerződésben is feltüntetésre kerül.

Kell utazási/szállítási költséggel kalkulálnom?

Igen, az útiköltségünk 150 ft/km, amit Érdtől kell számolni.

Van lehetőség helyszínbejárásra?

Természetesen, igen. A szerződéskötés után van erre lehetőség. Új helyszíneknél mindenképpen javasolni szoktam, míg a jól ismert, általunk már sokat dekorált helyszíneknél a párra bízom a döntést. Egyszeri helyszínbejárás nem jár plusz költséggel, ezt a munkadíjunk tartalmazza.

Van lehetőségem szerződéskötés után módosítani a dekorációs elemeken?

A tételek milyenségén (lásd: szín, virágfajta, stílus) természetesen módosíthatunk, de szerződéskötés után teljes tételeket kivenni már nem tudunk. Amennyiben létszámcsökkenés miatt egyes tételekből kevesebbre van szükségetek, ezek módosítására van lehetőség.
Meddig tudok módosítani a dekoráción?

Az előző pontban felsorolt feltételekkel tudsz módosítani, legkésőbb az esküvőt megelőző 30 nappal.

Hányan jöttök ki a helyszínre dekorálni?
Ez mindig a dekoráció jellegétől függ. Minimum 2 fő megy ki egy helyszínre, de nagyobb vagy összetettebb dekorációk esetében van, hogy 5-6 főt számlál a csapatunk.
Mikor érkeztek meg a helyszínre?

Szintén a dekoráció jellege határozza meg, illetve a rendelkezésünkre álló idő, ami a helyszín által meghatározott legkorábbi érkezési időpont és a vendégvárás időpontja közti időintervallumra vonatkozik. Általában igyekszünk a lehető legkorábbi időpontban a helyszínre érkezni, amit a helyszín felajánl, így biztosan jóval a vendégvárás előtt be is fejezzük a dekoráció installálását.

Mikorra vagytok készen egy-egy dekorral?

Legkésőbb a vendégvárás kezdete előtt fél órával befejezzük a dekorálást.
Szükséges Nektek ételt-italt biztosítanunk a helyszínen?

Nem, köszönjük. Az a pár óra csak a munkáról szól! Ha viszont egy finom kávét kapunk a munka közben, annak mindig nagyon örülünk és utána gyorsabban is pörög a kezünk! 🙂

Minden dekorációs elem a helyszínen készül?

Nem. Amit tudunk, azt előző nap a műhelyben elkészítjük – általában ezek a „mozdítható” elemekre vonatkoznak, mint például a csokrok, kitűzők, asztaldíszek, stb. Így a helyszínen teljes figyelmet tudunk fordítani minden egyéb helyszín-specifikus részletre, mint a mennyezet, a boldogságkapu vagy a székek díszítésére.

Van arra lehetőség, hogy néhány dekorációs elemet én magam készítsek?

Természetesen, igen. Azt valljuk, hogy ez a Ti nagy napotok, ami attól lesz egyedi és igazán a Tiétek, ha belecsempésztek valamit magatokból. Természetesen bízhattok minden részletet ránk is, annak is nagyon örülünk, de ha egy-egy részlet a Ti kezetek által készül, mi nagyon szívesen segítünk ezek esztétikus elhelyezésében is.

Le is bontjátok a dekorációt?

Természetesen, igen, a bontás is a munkánk része.

Mi is lebonthatjuk a dekorációt?

Nem, a bontást mindig a csapat végzi. Ennek az az oka, hogy sok kellékünknek speciális elcsomagolási- és szétszerelési módja van, amivel meg tudjuk azokat védeni az esetleges sérülésektől.

Mikor jöttök bontani?

A helyszínnel egyeztetett időpontban, hozzájuk alkalmazkodva. Általában az esküvőt követő napon, a kora reggeli órákban szokott ez történni, de vannak helyszínek, ahol már az esküvő végeztével, az éjszaka folyamán elkezdjük a bontást.