A TÖKÉLETES

romantikus Ajándékot

KERESED párod számára?

VÁLASZD KI A SZERELMEDHEZ LEGINKÁBB ILLŐ AJÁNDÉKOT! SIESS, MÉG PÁR NAPIG 40%-KAL OLCSÓBBAN ADHATOD LE A RENDELÉSED!

SZÁLAS ÖRÖKRÓZSA


vörös SZÍNBEN

Az örökrózsa nem művirág, hanem egy speciális eljárással tartósított élő virág, amely gondozás nélkül évekig gyönyörű marad. Az egyszálas rózsa papírcsomagolásban igazán elegáns, romantikus ajándék.

MÉRETEK: A rózsa szárhossza kb 50cm.

ÁRA: 7.490 Ft helyett 4.490 Ft


ÖRÖKRÓZSA BÚRÁBAN

választható SZÍNBEN

Az örökrózsa nem művirág, hanem egy speciális eljárással tartósított élő virág, amely gondozás nélkül évekig gyönyörű marad. A búrába zárt rózsa nem csak, hogy prémium külsővel bír, de a barátnőd igazi hercegnőnek fogja magát érezni, akárcsak Belle a Szépség és a szörnyetegben. 🙂 A rózsát kérheted vörös, rózsaszín, sárga és kék színekben. Választható feliratok: “szeretlek” “szerelmemnek” “szeretettel”

MÉRETEK: A búra 20 cm magas.

                                           ÁRA: 20.990 Ft helyett 12.970 Ft

 


ÖRÖKRÓZSA HENGERBEN

választható SZÍNBEN

Az örökrózsa nem művirág, hanem egy speciális eljárással tartósított élő virág, amely gondozás nélkül évekig gyönyörű marad. A hengerbe zárt rózsa nem csak tökéletes ajándék, de később lakásdekorációnak is szuper. A virág a műanyag hengernek köszönhetően védve van a környezeti hatásoktól.

MÉRETEK: A henger magassága 25 cm.

                                           ÁRA: 12.990 Ft helyett 7.570 Ft

 

ÖRÖKRÓZSA MINI BOXBAN


vörös színben

Az örökrózsa nem művirág, hanem egy speciális eljárással tartósított élő virág, amely gondozás nélkül évekig gyönyörű marad. A dobozos örökrózsa szuper kísérőajándék párod számára, amely tartósságának köszönhetően évekig a lakás meghatározó dísze lehet.

MÉRETEK: 10 cm átmérő, kb 15 cm magas

                                            ÁRA: 9.990 Ft helyett 5.590 Ft

 

RAFFAELLO VIRÁGBOX

A desszert és a virág évszázadok óta tökéletes ajándékpárosként funkcionál. A kerek boxban elhelyezett Raffaello-kat vörös habrózsákkal egészítettem ki, amelyek így szuper kombinációt alkotva Valentin napon is mosolyt csalnak párod arcára.

MÉRETEK: 20 cm átmérő

                                          ÁRA: 10.990 Ft helyett 6.590 Ft

 

FERRERO ROCHER VIRÁGBOX

A desszert és a virág évszázadok óta tökéletes ajándékpárosként funkcionál. A Ferrero rocher a vörös habrózsákkal kiegészülve igazán elegáns ajándék, mely egy szögletes piros boxban lett elhelyezve. Választható feliratok: “szeretlek” “szerelmemnek” “szeretettel”

MÉRETEK: 15 x 15 cm

                                            ÁRA: 8.990 Ft helyett 5.590 Ft                  

 

NUTELLA VIRÁGBOX

A desszert és a virág évszázadok óta tökéletes ajándékpárosként funkcionál. Ha a Te barátnőd is igazi Nutella rajongó, ez a box neki való! 🙂 A vörös habrózsák mellé kis Nutellákat helyeztem, ezzel is kedvezve az édesszájúaknak. 

MÉRETEK: 20 cm átmérő

                                          ÁRA: 10.990 Ft helyett 6.590 Ft.

 

MACIS VIRÁGBOX

Ha igazán cuki meglepetést tervezel idén Valentin napra, ez a box a tökéletes választás számodra! A habrózsa egy élethű művirág, melyet egy plüssmackó egészít ki. Kérd vörös vagy rózsaszín színben. A box színe: piros. Választható feliratok: “szeretlek” “szerelmemnek” “szeretettel”

MÉRETEK: 20×20 cm

                                          ÁRA: 14.990 Ft helyett 8.970 Ft

 

PIROS szív mini virágbox

A mini habrózsás szívbox tökéletes kiegészítő ajándék. A habrózsa egy élethű művirág, melynek segítségével örök ajándékkal lepheted meg párod. A szív alakú box színe: piros vagy rózsaszín. Választható virágszínek: vörös, rózsaszín, fehér. Választható feliratok: “szeretlek” “szerelmemnek” “szeretettel” 

MÉRETEK: 15 cm átmérő

                                           ÁRA: 5.990 Ft helyett 3.590 Ft

 


FEHÉR FELIRATOS MINI VIRÁGBOX

A mini habrózsabox tökéletes kiegészítő ajándék. A habrózsa egy élethű művirág, amivel tartós ajándékkal lepheted meg párodat. A kézzel írt boxok igazán egyedivé varázsolják. Kérd bármilyen felirattal. Választható színek: vörös, rózsaszín, fehér. A doboz színe: fehér.

                                               MÉRET: 15 cm átmérő

                                          ÁRA: 6.990 Ft helyett 3.590 Ft

 

ÁLLÓ VIRÁGBOX

A keményfalú, szív formájú álló boxokban három fej habrózsa lett elhelyezve. Igazán aranyos kiegészítő ajándék, ami állandó dísze lehet a lakásnak. Választható színek: vörös, rózsaszín. Választható feliratok: “szeretlek” “szerelmemnek”

                                                MÉRET: kb 10×15 cm
                                            ÁRA: 5.990 Ft helyett 3.590 Ft               

 

ROMANTiKUS ESTE VIRÁGBOX

A tökéletes romantikus este minden kelléke egy boxban elhelyezve: rózsák, pezsgő és eper. A szögletes box színe: piros. Kérhető örökrózsával is – egyedi árért keress üzenetben. 🙂 A pezsgő 0,2 l, választhatsz száraz és édes pezsgőt is.

MÉRETEK: 20×20 cm
ÁRA: 18.990 Ft helyett 11.970 Ft 

 

RENDELÉS MENETE

A rendelésedet leadhatod itt üzenetben, vagy az akerteszlanya@gmail.com email címen.

Az örökrózsás és habrózsás termékek postázhatók is, ebben az esetben csupán plusz postaköltséggel kell számolnod.

Egyéb esetben a termékek átvehetők az alábbi pontokon:

- Budapest, 11. ker. Fehérvári úti Vásárcsarnok

- Győr

- Érd

0
Eddig leadott megrendelések száma

BÓNUSZ ÁR AKCIÓ!!!

Február 12.-től ÁREMELÉS van minden virágboltban, így nálam is! De ha legkésőbb egy héttel Valentin nap előtt leadod a rendelésed, akkor ezeken a kedvezményes árakon kaphatod meg a termékeimet! 🙂

Vélemények Rólam:

Esztit mindig is magára hagytam a kreativitásban én csak a lehetséges

végkifejletet vázoltam fel neki és hogy miből képzelem el. Sose csalódtam mindig a maximumon felül teljesítette minden kérésem. Én minden ismerősömet hozzá továbbítom, ha a női szíveket virággal kell kényeztetni!

Laci

"Az adventi készülődés közben teljesen megfeledkeztem az adventi koszorúról, amit már csak az ünnepi időszak felénél tudtam beszerezni. A kertész lánya bejegyzése épp kapóra jött, így a végén két gyertyával tündökölt, egy - a natúr vonalat erősítő ünnepi koszorú az asztalon. A lelkes hozzáállás és kreatív kezek eloszlatták minden kétsegem, ami pedig a legjobb, hogy mindig akad egy egyedi ötlet, vagy kiegészítő, ami különlegessé teszi a virágkompozíciókat! 🙂 "

TIna

GARANCIA!!!

Ha eddig még nem győzött meg az ajánlatom, ennek biztosan örülni fogsz:

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT ADOK!

Mit jelent ez? Ha átvételkor nem azt kapod, mint amit elküldök neked az elkészült megrendelésedről, akkor a virágokért nem kell fizetned! Tehát semmi kockázat! :)

KAPCSOLAT

 

Ha bármelyik alkotásom elnyerte a tetszésedet, írd meg nekem üzenetben és átbeszéljük a részleteket. (fizetés, csomagküldés)

 

 

Legkönnyebben itt tudod
felvenni velem a kapcsolatot:

  Az Adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, megértettem, és azokat elfogadom.

  FONTOS TUDNI!


  Ne hagyd az utolsó pillanatra a rendelésed leadást, mert minden termékem egyedi és kézzel készül. Az ajándék átadása előtt legalább egy héttel vedd fel velem a kapcsolatot, hogy biztosan elkészüljön a rendelésed!

   

   

  HA NEM KÜLDENÉ EL AZ ÜZENETET, 

  ITT IS FEL TUDOD VENNI VELEM A KAPCSOLATOT:

   

  Facebook:

  https://www.facebook.com/akerteszlanya/ 

  Telefon

  +3630 / 193 1296