A csapat

/
A csapat

 

A csapat

 

csapatkep- (1)kock

Eszti

A kertész lánya megálmodója, a csapat „főnökasszonya”. Virágkötő végzettsége mellett kommunikáció szakon szerzett diplomát, így nem pusztán a dekorálás, de a menyasszonyokkal való kapcsolattartás sem esik nehezére. Lelkes természetéből adódóan minden dekorációt a sajátjának érez és ezzel a mentalitással koordinálja a csapatot is.

csapatkep- (2)kock

Gergő

Eszti férje, hamarosan hivatalosan is virágkötő. A nehéz dolgok mozgatója, az állványok és boldogságkapuk összeszerelője; egyszóval a csapat ereje, aki egy szem férfiként a vállán cipeli a terheket – szó szerint. A magánéletben esküvői fotósként dolgozik, így a csapat megörökítése a munkák során is az ő feladata.

csapatkep- (3)kock

Zsuzsi

Eszti nővére, boldog feleség és 7 gyermek édesanyja. A magánéletéből kifolyólag a folyamatos pörgés és szervezés a vérében van, így tökéletes problémamegoldó képességére a dekorálás során is mindig számíthatunk. Gyógymasszőrként dolgozik a hétköznapokban, ami valljuk be, sokszor jól jön egy-egy fárasztó dekorálás után.

csapatkep- (4)kock

Noémi

Zsuzsi lánya, a csapat legfiatalabb tagja. Megfontolt természetéből adódóan a precíziós feladatok mestere – legyen szó akár papírtölcsérek hajtogatásáról, akár órákig tartó vasalásról. Kreativitását nem csak a virágkötészetben, de írói vénájának csillogtatásával is bizonyítja, hobbiból verseket, sőt regényt is írt már!

csapatkep- (5)kock

Petra

A legmaximalistább csapattag, aki egy Coca nevű kiskutya büszke anyukája. Magánéletében asszisztensként dolgozik, így sem a kommunikáció, sem a másoknak való segítségnyújtás nem áll tőle messze. Maximalizmusának köszönhetően a legapróbb részletekre is odafigyel, a kezei közül csak tökéletes alkotások kerülnek ki.

unnamed

Viki

A csapat legfáradhatatlanabb tagja. Legyen szó éjszakai dekorbontásról, létrára mászásról vagy cipekedésről, Viki nem ismer lehetetlent. Igazi művészlélek, aki nem csak a virágok között, de a táncparketten is megállja a helyét, ugyanis a magánéletben táncosként tevékenykedik, a Magyar Táncművészeti Egyetem tanulója.

csapatkep- (7)kock

Bianka

Éppen az esküvőjét szervező menyasszony, a csapat szállítója, egy Piroska nevű autó tulajdonosa. Virágkötő végzettségének köszönhetően a csapat egyik leggyorsabb tagja, a sorozatgyártás mestere, akinek csak úgy izzik a keze alatt a munka. Ha nem éppen csokrot köt, biztosan megtaláljuk valahol törökülésben, répát ropogtatva!

csapatkep- (8)kock

Emese

Vagy más néven Emese néni, aki alsós tanító néniként a gyerekek kedvence. Munkájából adódóan a megbízhatóság, a felelősségtudat és a lelkiismeretesség szavakkal lehet jellemezni. Nem ismer sem fájdalmat, sem lehetetlent, amit elhatároz, azt véghez is viszi! A csapat legkitartóbb tagja.

csapatkep- (9)kock

Livi

Egy éve boldog feleség, Panka nevű kutyusának büszke anyukája, a csapat egyik leglelkesebb tagja. Imádja az esküvőket, a dekorálás kedvéért még a tériszonyát is képes volt leküzdeni. Szereti a különleges megoldásokat, kreatív szemlélete pedig sok helyzetben volt már a csapat segítségére.

írj ide a kereséshez

kosár

Nincsenek termékek a kosárban.