Thaly Eszter | Tel.: +36301931296

Vélemények

Eszti gyönyörűszép menyasszonyi csokrot készített nekem, mindenki a csodájára járt az esküvőn. Mivel nem értek a virágokhoz, csak a stílust és a színeket beszéltük meg, de abszolút ráérzett arra, hogy mit szeretnék, és túlszárnyalta minden elképzelésem. Csak ajánlani tudom!

Eszti szuper volt! Az esküvőnkre rendelt virágok csodaszépek voltak, pont amilyennek elképzeltük. Mindent nagyon könnyen és gördülékenyen le tudtunk kommunikálni, szuper tehetséges.

Köszönöm A kertész lányának hogy megalkotta ezeket a mesés boxokat és hogy én és a párom az év egyik legfontosabb napján – Anyáknapján ezekkel a szépségekkel köszönthettük fel anyukáink. Bátran kijelenthetem hogy megérte 1300 kmről rendeljünk tőle! Köszönjük mégegyszer! Mindenkinek szívből ajánlom A kertész lányát!

Az adventi készülődés közben teljesen megfeledkeztem az adventi koszorúról, amit már csak az ünnepi időszak felénél tudtam beszerezni. A kertész lánya bejegyzése épp kapóra jött, így a végén két gyertyával tündökölt, egy – a natúr vonalat erősítő ünnepi koszorú az asztalon. A lelkes hozzáállás és kreatív kezek eloszlatták minden kétségem, ami pedig a legjobb, hogy mindig akad egy egyedi ötlet, vagy kiegészítő, ami különlegessé teszi a virágkompozíciókat!

Nem tudtam mivel is kedveskedhetnék édesanyámnak anyáknapjára aztán hirtelen isten akaratából bele botlottam Kertèsz lánya hirdetésébe szerelembe estem ahogy megláttam a gyönyörű rózsa boxokat!! már nem is volt kérdés hogy mi lesz az ajándék rögtön írtam neki hogy szeretnék egyet! gyors válaszok és tökéletes egyeztetés után pénteki nappal már a kezemben tartottam az általam választott gyönyörű rózsa boxomat! nagyon szépen köszönöm neked azt a felhőtlen boldogságot amit édesanyám arcán láttam amikor oda adtam neki ezt a gyönyörűséget!!!! a jóisten áldjon meg téged és az ügyes kezeidet és azt kívánom neked hogy még sok embernek okozzanak a virágaid olyan örömet mint nekünk! bátran ajánlom mindenkinek a Kertész lányát hidjétek el nem fogtok benne csalódni gyors precíz és gyönyörű munkát ad ki a kezéből!!! mégegyszer köszönök szépen mindent!! legközelebb is téged választunk!!

Esztit mindig is magára hagytam a kreativitásban én csak a lehetséges végkifejletet vázoltam fel neki és hogy miből képzelem el. Sose csalódtam mindig a maximumon felül teljesítette minden kérésem. Én minden ismerősömet hozzá továbbítom, ha a női szíveket virággal kell kényeztetni!

Shopping cart