Rólam

/
Rólam

Én – Thaly Eszter – a kertész lánya vagyok, a szó legszorosabb értelmében! Édesapám virágtermesztéssel foglalkozik, a gyerekkorom az üvegházak, a palánták, valamint a hajnali nagybani-járatok között telt. Anyukám kitanulta a virágkötészet fortélyait, számos esküvőn és rendezvényen díszített, majd a két bátyám is kertészmérnökké cseperedett. Akarva-akaratlanul is átragadt rám a virágimádat. Korábban a családunk a termelői oldalon állt, ám néhány éve megváltozott a helyzet és a különböző díszítő zöldfélék termesztése mellett a  nagynéném által kb. 40 éve üzemeltetett budapesti virágbolt csapatához csatlakoztunk, ahol már lassan 10 éve besegítek a napi feladatok ellátásában.

Ebből a háttérből nőtte ki magát a saját vállalkozásom, A kertész lánya. Időközben én magam is megtanultam a virágkötészet csínját-bínját, folyamatosan inspirálódok és képzem magam, hiszen ahogy minden változik a világban, a virágkötészeti trendek is folytonos formálódáson mennek keresztül, fontos, hogy az ember naprakész tudjon lenni! Teljes mértékben azt mondhatom, megéri, hiszen imádok ötletelni és látni az elégedett arcokat, amikor sikerül megvalósítani mások elképzelését.

Legyen szó akár esküvőkről, rendezvényekről, vagy egyéb jeles napokról – születésnap, névnap, ballagás..- a virág minden esetben ünnepélyessé varázsolja a hangulatot. Nagyon büszke vagyok, hogy kijelenthetem: nekem valóban a hobbim a munkám! Éppen ezért tudom garantálni, hogy az általam elkészített virágdekoráció mindig maximálisan gyönyörű lesz, hiszen nekem is éppen annyira nagy élmény megalkotni, mint Neked élvezni a végeredményt! 🙂

írj ide a kereséshez

kosár

Nincsenek termékek a kosárban.